tickets - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Bregtje & Leon - WaarBenJij.nu tickets - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Bregtje & Leon - WaarBenJij.nu

tickets

Blijf op de hoogte en volg Bregtje & Leon

27 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

JAAAA, de tickets zijn gekocht. We vertrekken nu officieel 12 april vanuit Dusseldorf en hebben een directe vlucht naar Bangkok! Hoe relaxed is dat haha!!
Ik ben nu helemaal blij, we gaan gewoon echt!!!

• 24 Februari 2006 - 16:54

Annet:

Leuke site!
    Ik ga jullie volgen

X Annet

• 28 Februari 2006 - 10:36

Renske:

Haha, nu als bezoeker bij een waarbenjij-site! Ik ben benieuwd naar alle avonturen! Alvast heel veel plezier.

• 08 Maart 2006 - 21:56

Hanoum En Eulan:

hey bregtje, het einde van het harde wek in Amsterdam is al in zicht.. Nu lekker af tellen en dan lekker WEG... kus H en E

• 26 Maart 2006 - 14:31

Peter En Lucho:

Goede reis en veel plezier, en stuur wat zon naar Nederland.......

• 01 April 2006 - 11:28

Dierenshonk:

yes,'even daagzeggen'tegen iedereen,snuf,snik, en dan the wide world
    xx

• 02 April 2006 - 12:49

Marleen:

Leuke foto van jullie!Was het feestje nog leuk vrijdag? Ik ben zooo blij voor jullie dat het eindelijk zover is na het lange wachten! Het zal een prachtige en onvergetelijke reis worden voor jullie samen! Geniet ervan en ik zal jullie volgen via deze website!
    Kus van Marleen

• 02 April 2006 - 17:33

Louke:

He jullie twee!!!
    heel veel plezier!!
    Heel spannend, en ik kan niet wachten tot ik jullie verhalen kan lezen!!
    kus!!

• 03 April 2006 - 11:26

Geertje:

Heej Bregtje,
    Was een leuk feestje vrijdag!.. ;-)
    Volgens mij heb ik alleen niet echt afscheid van je genomen, dus.... mocht ik je niet meer zien: Heeeeel veel plezier!
    x Geertje

• 15 April 2006 - 10:14

Annemijn:

Hi moppies!!
    Hoe is t nou in t verre wegistan?
    Weet niet of jullie nog in Thailand zijn mar dnk t wel.
    Jullie zijn nu al een paar dagen daar dus de jetlag zal al wel redelijk voorbij zijn. Gek idee hoor dat jullie dit daalijk aan de andere kant van de wereld kunnen lezen.
    Hier is alles pasen behalve t weer. Wel een waterig zonnetje maar ook harde koude wind, denk n graad of 10.
    Nou lieffies, geniet er lekker van en hele dikke knuffels van deze kant van de aardbol.
    XX A