Bangkok part one - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Bregtje & Leon - WaarBenJij.nu Bangkok part one - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Bregtje & Leon - WaarBenJij.nu

Bangkok part one

Blijf op de hoogte en volg Bregtje & Leon

25 April 2006 | Thailand, Bangkok

Hallo lieve mensen!!

Allemaal bedankt voor jullie onwijs leuke berichten, erg gelachen en genoten van het stukje thuis hier!!

Na onze hete ervaringen op Ko Chang, zijn we beland in het drukke, overweldigende en gezellige Bangkok. Op Khao San Road drie dagen doorgebracht, een soort Albert Cuyp/Waterlooplein gevoel werd er bij ons opgewekt! Dj oeke geen woord te veel over D&D Inn, wat een onwijs relaxed hotel is dat!! Zwembad op het dak met uitzicht over de stad! Bangkok is een gigantisch grote stad, met ongeveer 6 miljoen inwoners en ook ongeveer zo veel auto's... dus toen wij de eerste avond onze tandjes aan het poetsen waren bleken onze tongen roetzwart van de smog! (Maar voor echte rokers geen probleem, ja we zijn nog niet gestopt....)

De tweede dag in Bangkok hebben we ff een tempeltje gepakt: de Wat Phra Kaew (nou ja tempeltje...) Een enorm complex, met voornamelijk goud, goud, goud, glitters en andere tierelantijnen!! Wel erg mooi, maar we moesten elkaar zoeken tussen de hordes chinezen en japanners!! De meeste toeristen nemen een taxi om dit giga complex te bekijken, maar wij zijn natuurlijk gan lopen... en dat gaat toch wat anders dan in Amsterdam... Rennen voor je leven, de straat over, want het verkeer komt iedere keer van een kant die je nu net niet bedacht had!! Dus terug een tuktuk (een kleine brommertaxi) gepakt, die reed meer spook, dan recht!! Dat kostte aardig wat zweetdruppeltjes haha!!

Ticket geboekt voor naar Krabi, met de slaaptrein naar het zuiden.

Next message: Krabi

• 25 April 2006 - 10:19

Jennifer:

Sawadee ka,

En hoe is 't met de taal daar, kunnen jullie jezelf goed verstaanbaar maken??
    En oh ja, die smog...
    Verschrikkelijk!!
    In Manila hadden we dat ook en daar zagen we gewoon mensen met van die mondkapjes, hehehe!!
    Misschien iets voor jullie??
    Nou, ik ga snel ander berichtje lezen... Tot zo!!
    Kus-kus

• 25 April 2006 - 18:28

Dierenshonk:

zo smokertjes, tja dan ook echt smog op je tandjes.
    Maar een zwembad op je dak,probeer het eens in amsterdam,'n idee.Jullie maar denken dat amsterdam nogal druk is.
    wij hebben vandaag een temperatuurtje van 24 graden,dus goede richting morgen naar beneden,tja?!
    kus ga naar volgende bericht

• 26 April 2006 - 11:16

Natasja:

Dag lieve kanjer,

Wat vertel je toch leuk!
    Jammer dat je er niet bent met Q-day want ik geef een super duper feestje. ik zal je de fotos toe sturen. kus en mis je mooie lach!